Marie-Claire Kleinsman

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marie-Claire Kleinsman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marie-Claire Kleinsman heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb receptioniste opl.

  Ik heb receptioniste opl. gedaan samen met Imelda Kasteel. Vervolgens nog mijn middenstandsdiploma gehaald in 1980, in de avonduren.

  Doetinchems Opleidings Centrum, 1978

  Ik heb maar een half jaar in de zesde klas gezeten.

  Ik heb maar een half jaar in de zesde klas gezeten. Veel kan ik me daar niet meer van herinneren. Het was wel heel erg vreemd en dat voor een half jaar, zelfs de leraar MEESTER Gerdes? Ik was bevriend met Petra Kasteel, Imelda Kasteel, Margriet Kasteel. Ik vond het maar een ouderwetse school in vergelijking met de Don Boscoschool uit Zutphen waar ik vandaan kwam.(Daar noemden we de leraar MENEER ipv MEESTER) Flink wennen dus!

  Sint Willibrordus, 1972

  Samen met Mark Theloesen en Stef Bus naar school.

  Samen met Mark Theloesen en Stef Bus naar school. We woonden nl bij elkaar in de straat/buurt, dus na schooltijd vaak spelen bij de vijver, of in de speeltuin bij school. Later dikke vriendinnen met Ellen Nijveld, Annet Roordink, Grada Thijssen. In de zesde klas ben ik verhuisd naar Ruurlo. Heel erg veel kan ik me er niet meer van herinneren, wel dat ik de eerste tijd in Ruurlo op school het niet zo naar mijn zin had, jammer.

  Don-Boscoschool, 1966