Marianne Hesselmann

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Hesselmann en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne Hesselmann heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ontzettend leuke school.

  Ontzettend leuke school. Zowel op de Kromme Nieuwe Gracht gezeten als op de Fockema Andreaelaan. Eindexamenklas was 5MMS1. Rector was Dhr. Feldbrugge.Conrectoren Erich (gymnasium) Bosboom en Geelen (HBS)Hollanders (MMS). Je had de lerares Duits Mina (juffr. de Jong) Hazelzet en de Haas (Frans) Kitzen (geschiedenis) en op het gymnasium waar ik 1 jaar op zat de Big (Wigman), Nagel. Bolletje de moderator. Pietje (van Leeuwen) voor Nederlands, Erens(tekenen)Klasgenoten Diana Croes, Hetty Bruggeman,Marloes Gieling, Lilian Dirksen, Anneke van Doorn, Henny v.d.Kant, Monique Hees, Marly Sterk, Lenneke Broekman, Dorian de Haan, Annelies de Haas, Melanie Cloquet. Van de HBS herinner ik mij Theo Woldringh uit Tuindorp, Rene Menten, Leo Konst, Karel Peeters, Paul Oosterveen, Rudy de Kock en van het gymnasium Herman Jentjens.

  St. Bonifatius College, R.K..., 1960

  Ik herinner mij juffrouw van de Hurk uit de eerste klas en later de vijfde klas.

  Ik herinner mij juffrouw van de Hurk uit de eerste klas en later de vijfde klas. Ze kwam uit Jutphaas. In de derde klas had je juffrouw van Beek en er was een hele lieve non die altijd de vierde klas had. Als hoofd van de school was er zuster Dorotee en later zuster Aleijdis waarbij ik in de zesde klas, 6A, heb gezeten. Ik herinner mij dat je van de nonnen 's winters alleen een lange broek mocht dragen als je er een jurk of rok overheen droeg. Er was ook een heel mooi klaslokaal op de eerste verdieping met allerlei wandschilderingen. In de zesde klas zaten mijn vriendinnen Cecile Gerlach, Gerrie Poot, Annemieke van Rooijen, Coccie Arentsen, Marian van Rooijen.

  Paus Adriaan(meisjesschool), 1954

  Ik zat in de klas bij Juffrouw van de Brink.

  Ik zat in de klas bij Juffrouw van de Brink. Klasgenootjes waren Annemieke van Rooijen en Gerrie Poot uit de Twijnstraat. Je had een klein miniplantje op je tafeltje. We speelden ook met van die griize klei. Er was ook een Montesorie klas. En een soort speelklas met een glijbaantje.

  Kleuterschool paus Adriaan, 1953