Ontdek PLUS

Marianne duPré

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne duPré en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne duPré heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 3 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 3 jaar op deze school gezeten. Ik ging toen veel met Ankie de Korne om. Heb na mijn verhuizing nog een tijdje met haar gecorrespondeerd. Meester de Nooijer was op school mijn grote favoriet. Volgens mij hadden we hem in de 2e klas. In de 3e klas gingen wij verhuizen naar Rhenen. Verdere namen die ik mij nog herinner en waar ik mee speelde zijn: Catootje Viergever, Ko..., Peter Maas, Rianne,Bernd Akkerman, Corine Ruissen (en haar zusje zat volgens mij ook bij ons in de klas hoewel ze geen tweeling zijn) en Maja. Verder kan ik me nog goed herinneren dat er een fotograaf op school kwam die de kinderen op het schoolplein ging fotograferen. Dit vond ik erg interessant en heeft kennelijk veel indruk op me gemaakt.

  Chr. Lagere SChool, 1972

  A-opleiding gedaan in het Juliana ziekenhuis in Veenendaal.

  A-opleiding gedaan in het Juliana ziekenhuis in Veenendaal. Later daar in vaste dienst gegaan op de Kraam afdeling. Na de fusie als oproep gewerkt in Wageningen op de kraam- en kinderafdeling. Heb het erg naar mijn zin gehad op school en in het ziekenhuis. Ging op school om met o.a. Anneke Spoelstra en Jolanda van Viegen. Deze laatste is nog steeds een goede vriendin. Jammer genoeg verder veel mensen uit het oog verloren.

  St. Gelderse Vallei, 1984