Ontdek PLUS

Marian Uijtdewilligen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marian Uijtdewilligen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marian Uijtdewilligen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  klasgenoten waren Nelly Lugtig uit Ijmuiden, Jeanette Kikkert uit Texel en Cisca of Corry.

  klasgenoten waren Nelly Lugtig uit Ijmuiden, Jeanette Kikkert uit Texel en Cisca of Corry...uit ? een leuk jaar in Amsterdam; altijd met de trein vanuit Alkmaar naar Amsterdam en in de Leidsestraat in de pauzes koffiedrinken of bovenin bij Schoevers op de zolder pauze houden

  Schoevers opleidingen, 1965

  Ik liep van het Scharloo, waar ik woonde, langs het Murmeliusgymnasium, over het bruggetje en dan links af naar school.

  Ik liep van het Scharloo, waar ik woonde, langs het Murmeliusgymnasium, over het bruggetje en dan links af naar school. Er is ooit een foto gemaakt van mijn broer, mijn zus en ik die geprint was alsof wij op de tv waren. Aan de overkant was de jongensschool. Er was ooit een hoog hek ter afbakening van het schoolplein. Op de laatste reunie (zomer 2002) kon ik helaas niet komen.

  Agnesschool, 1957

  leuke school/groot schoolplein met een hek afgesloten/jongens mochten niet binnenkomen/ hoge gebouwen, koude, kille gymzaal.

  leuke school/groot schoolplein met een hek afgesloten/jongens mochten niet binnenkomen/ hoge gebouwen, koude, kille gymzaal. Zr. Deodata (aardig) Zr. Leonie(niet zo leuk) Zr. Baptista Maria. Juffrouw Stroet(aardig)Hr. Kager.

  R.K. Julia Mavo/ Ulo, 1960