Marian Strang Gerstel

Kent 0 personen

Getrouwd , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marian Strang en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marian Strang heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me alleen Rik van der Have nog goed herinneren, daar heb ik ook nog mee geschreven toen ik naar Zeeland verhuisde.

  Ik kan me alleen Rik van der Have nog goed herinneren, daar heb ik ook nog mee geschreven toen ik naar Zeeland verhuisde. We hadden ook nog een andere Marian in de klas en die zat vaak in het gips...

  kleuterschool de kwastenpot, 1967

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school.

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school. Het was een nieuwe school, we kwamen van de Oostenburch af en hadden leuke leraren. Nou weet ik niet meer of het de Oosten of Oosterburch was. We hadden een hele leuke leraar die z'n vrouw verwachtte een baby en toen ze bevallen was zijn we bij haar op kraamvisite geweest, ik weet niet meer hoe hij heette. De klasgenoten die ik me nog kan herinneren zijn: Peter Vaes, Louis Vaes, Rene Romkes, Bianca en Rick Mors, Ria Janssen, Katja Evertse, Eddy van Cadzand, Toontje en Connie Simonse. De vijfde en zesde klas zaten samen en hadden meneer van Belzen als meester. Als hij wat aan me vroeg werd ik altijd rood en dan zei hij die kleur staat je goed en dan werd ik paars dat vergeet ik niet meer.

  De Rozenburgschool, 1972

  Ik heb niet lang op deze school gezeten omdat ik in 1971 ben verhuisd naar Middelburg, ik kom nog weleens in Maassluis als ik op vakantie ben in Nederland en dan zie ik altijd mijn oude school want mijn moeder woont er tegen over.

  Ik heb niet lang op deze school gezeten omdat ik in 1971 ben verhuisd naar Middelburg, ik kom nog weleens in Maassluis als ik op vakantie ben in Nederland en dan zie ik altijd mijn oude school want mijn moeder woont er tegen over. De namen die ik me nog kan herrineren zijn Englina Tureay en haar zussen, (op een van hun fietsen heb ik leren fietsen). Teuna en Leen Witvliet, Anja en Els Enneman, Millie?. Rick van der Have, Otto?, Mariska Pols.

  BS Pr Christina, 1968