Ontdek PLUS

Maria Turkenburg

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maria Turkenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maria Turkenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dat is lang geleden?! Hanneke en Ans Velsenboer herinner ik me, maar verder niet veel! Ik woonde op de Sparrenlaan, net als zoveel van de kinderen op de Basseroet, neem ik aan.

  Dat is lang geleden?! Hanneke en Ans Velsenboer herinner ik me, maar verder niet veel! Ik woonde op de Sparrenlaan, net als zoveel van de kinderen op de Basseroet, neem ik aan.

  Kleuterschool de Basseroet, 1969

  De Klimop heet nu 'De Wingerd', heb ik ontdekt.

  De Klimop heet nu 'De Wingerd', heb ik ontdekt. Ik heb me maar bij allebei 'ingeschreven'. En m'n zusje staat hier ook ergens... Rob Mol, in de derde en de vijfde, was wel favoriet, hoor! Frans Rosenhart (die we op de een of andere manier 'Francisco di Rosenharti' noemden - had hij daar zelf ook iets mee van doen, ik kan het me niet herinneren), in de vierde, was minder geliefd. Later had m'n zusje hem voor Engels, in een heel andere omgeving! Meneer de Groot heb ik uiteindelijk nooit gehad, maar ook hem kwamen we later weer tegen, als wijkpastor bij m'n oma in de buurt. De wereld is klein... Dan was er nog Meneer Wittenberg, in de tweede, die natuurlijk Meneer Langenberg werd genoemd omdat hij alleen maar met gebogen hoofd door de deur kon, zo lang was hij. Hij staat op de communiefoto die Ronald Bankras hier ergens heeft neergezet. Namen van andere klasgenoten die ik me kan herinneren: Maria Cardo, Maria van Hove, Pauline Laurenssen, Patricia de Ruijter, Hanneke Velsenboer, Hannelore Gerritsen, Irma Ranzijn, Antoin Buissink, Eric Voogt, Inge Stroe, Ellen Spaans, Ellen de Jong, Jolanda Peters, Jolanda Korver, Jolanda Schotvanger, Ageline van Tienen, Johan van der Velde, Edward Fuchs, Edmunda de Lange, Ellen Moolenaar, Joska Moolenaar, Marlene van Stralen, Perry Appel, Peter Wittebrood, Angelique Huiberts, Frank Wulterkens, Desiree Elzinga, Jean Vrosch, Addy Huijboom, Ruud Schouten, Jan Hagen, Jurgen Ahaus,Helen Sommer, nog een Ronald, Lisette (?), Jacco Schipper, en vast nog wel een paar. Tot horens, graag!

  de Klimop, 1971

  Scheikunde - biochemie, kristallografie.

  Scheikunde - biochemie, kristallografie

  Universiteit Leiden, 1983