Ontdek PLUS

Maria Monteiro

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maria Monteiro en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maria Monteiro heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ging vaak om met Annet, Carla, Malthy en beide Cynthia's en de Surinaamse tweeling, wiens namen mij helaas niet meer te binnen schieten.

  Ging vaak om met Annet, Carla, Malthy en beide Cynthia's en de Surinaamse tweeling, wiens namen mij helaas niet meer te binnen schieten. Sandra heb ik later nog op tv gezien (Hindoestaanse omroep).

  VU - Faculteit der Rechtsge..., 1988

  Ja, die overslofjes kan ik me nog herinneren!! Deze kleuterschool hoorde bij, en was gevestigd om de hoek bij, de Regina Mundi school en hoorde bij de katholieke kerk (allemaal op hetzelfde plein gevestigd) Mijn tante die inmiddels naar de VS is geëmigree

  Ja, die overslofjes kan ik me nog herinneren!! Deze kleuterschool hoorde bij, en was gevestigd om de hoek bij, de Regina Mundi school en hoorde bij de katholieke kerk (allemaal op hetzelfde plein gevestigd) Mijn tante die inmiddels naar de VS is geëmigreerd werkte bij de nonnen in de pastorie. Daar heeft ze nl geleerd. Mijn zusje Adelina en nichtje Elandina zaten ook op deze school, en de rest van de familie (zie Regina Mundi). Toen was het nog een unicum in Gouda, al die allochtonen op zo'n 'blanke' school:-)

  't Bijenkorfje, 1974

  Verwarrend, dacht dat dit nu de Bijenkorf heet of ABC???? juffrouw Wilma, juffrouw Elias (Philomeen): wij gingen altijd een broodje 'gehakt' voor haar halen bij de snackbar aan de overkant, meneer Heerkens, (goh, zou je niet op zijn minst de havo proberen

  Verwarrend, dacht dat dit nu de Bijenkorf heet of ABC???? juffrouw Wilma, juffrouw Elias (Philomeen): wij gingen altijd een broodje 'gehakt' voor haar halen bij de snackbar aan de overkant, meneer Heerkens, (goh, zou je niet op zijn minst de havo proberen, zei hij toen ik vertelde dat ik net als mijn nichten naar de huishoudschool wilde...) meneer de Zeeuw. Herinner ze allemaal. Zat samen met mijn zusje Adelina en met mijn nichtjes Catarina en Arlinda en neven 'Swannie' en 'Se' op deze school. De laatste 4 zijn naar de VS geëmigreerd.

  Regina Mundischool, 1976