marco rumkorf

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marco rumkorf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marco rumkorf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een ongeloofelijke burgelijke hokjesgeest hing er in die tijd op deze school.

  Wat een ongeloofelijke burgelijke hokjesgeest hing er in die tijd op deze school. Rodejansnen die haar gebit (bijna) uitspuugde wanneer ze iets aan het voorlezen was. Blekkenhorst die maar een beetje zat les zat te geven omdat hij z'n pensioen veilig moest stellen. Nee deze school liep in de jaren tachtig vergeleken met amsterdam (waar ik vandaan kwam) nog 40 jaar achter. Namen: Menno, Jeroen, Linda, Ellis, Rob

  Haarlemmermeer Lyceum, 1981

  Basketballen met Mike die ik nog wel eens achter de bar in escape zie staan, Vlug de gymleraar wilde ook allean basketballen.

  Basketballen met Mike die ik nog wel eens achter de bar in escape zie staan, Vlug de gymleraar wilde ook allean basketballen. Roken met Jacco Enrico Kaggcheland, Veronique, Winnie, zijn namem die direct naar boven komen. Leuke school leuke mensen, uit de stad, heerst absoluut geen "hokjesgeest"op school.

  Mr. A. Bruchschool, 1982

  De leukste leraar die ik ooit heb gehad was in de 5e en 6e klas.

  De leukste leraar die ik ooit heb gehad was in de 5e en 6e klas. Norbert Krijnen. Ik zat bij Ramsey Haddad, Michel Mellema, Elroy Tillart, Dave en natuurlijk Anouschka in de klas. Een fantastische tijd daar. Vergeet mevrouw Metz en Hans v/d Leeden niet. Er is zelfs een single opgenomen in de aula. *********************

  Pieter Jelles Troelstraschool, 1973