Ontdek PLUS

Marchell Schepers

Kent 0 personen

NA
Woont in Zwolle

  Bekijk het volledige profiel van Marchell Schepers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marchell Schepers heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Halverwege het 2e jaar verhuist naar Zwolle.

  Halverwege het 2e jaar verhuist naar Zwolle.

  Christelijke LTS Niensteden, 1985

  1 Jaartje 3e klas LDS en mocht toen al vertrekken.

  1 Jaartje 3e klas LDS en mocht toen al vertrekken. Middelbosch als directeur was wel oké, maar de reputatie van mijn broertje maakte het onmogelijk om ook maar 1 stap verkeerd te zetten zonder de *** te zijn. Ik weet nog maar 1 naam van iemand uit mijn klas en dat is Marjolein Kielman. En daarnaast het legendarische “jut en jul” stel: Nicole Vos (die altijd bezig was met) Marrio.

  Het Hanze College, 1989

  De beste herinnering is en blijft Douwe de Jong ! Hij mocht toen nog roken in de klas, dat waren nog eens tijden ! Was je niet aan het spijbelen dan was Maurice Raggers altijd wel in voor een onzinnige opmerken, want veel leren deden we daar niet.

  De beste herinnering is en blijft Douwe de Jong ! Hij mocht toen nog roken in de klas, dat waren nog eens tijden ! Was je niet aan het spijbelen dan was Maurice Raggers altijd wel in voor een onzinnige opmerken, want veel leren deden we daar niet. Gelukkig zijn we uiteindelijk ook naar het gebouw achter het ziekenhuis gegaan bij de rest van de opleidingen en daar was het een stuk gezelliger.

  KMBO detailhandel, 1991