Ontdek PLUS

Marcel Smit

Kent 0 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Houten

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcel Smit heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel heen en weer rijden tussen Jodenbreestraat en Roetersstraat.

  Veel heen en weer rijden tussen Jodenbreestraat en Roetersstraat. Leuke studie, was ook echt wat ik er van verwacht had. Twee vrienden uit die tijd zie ik nog steeds regelmatig: Jurgen Werner en Edward Westhoff.

  Universiteit van Amsterdam ..., 1982

  Goede, met wel strenge, katholieke school.

  Goede, met wel strenge, katholieke school. Namen van leraren: mevr Swamborn, Mevr. Toebast, Juffr. Verhaar, Zr. Filotea, Zr. Maria Goretti en Frater Sliphorst. Handwerken met Juffr. van Veen (ook voor jongens). Om te kunnen gymen moest je door het klooster heen lopen, naar een gymzaal in Hazenstraat. Ik woonde redelijk ver weg en kwam met bus en tram naar school. Klasgenoten: Aloys van Leek, Hans van Vliet, Eddie Meijer, Jacques Spaans, Irma Bucker, Andrea Esveld, Hildegard. Verder kan ik me nog herinneren dat een jongen heel goed kon tekenen: Robert Languth. Ik ben benieuwd of hij daarin is doorgegaan. Het was een erg leuke tijd.

  St. Jozefschool, 1970

  De soos, het Grote Gebeuren en het Lerarencabaret bij het afscheid.

  De soos, het Grote Gebeuren en het Lerarencabaret bij het afscheid. Verder examenstunt waarbij we alle stoelen uit de lokalen hebben gehaald en op de "Cour" gezet hebben. Namen die ik me herinner: Frans en Rob Spil, Dionne en Nicole in het Veld, Jeroen en Guido Bakker, Luc vd Aart, Rogier Schnell. Hoe langer je er over nadenkt hoe meer namen er boven komen. Leuke tijd gehad op deze school.

  Sint Nicolaaslyceum, 1976