Ontdek PLUS

Marcel Moonen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Moonen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcel Moonen heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vond het helemaal niks op deze kille school en het had meer weg van een fabriek ! Heb het een jaar volgehouden en toen besloten om dit vaarwel te zeggen.

  Vond het helemaal niks op deze kille school en het had meer weg van een fabriek ! Heb het een jaar volgehouden en toen besloten om dit vaarwel te zeggen. Desalniettemin toch wel wat van opgeschoten, enkel met elektro-praktijk lag de focus meer op kwantiteit dan kwaliteit....beetje jammer.

  MTS-Zuid, 1989

  Leuke tijd.

  Leuke tijd....Meester Huizer was "the man" :-) Hulstaart, Juffrouw Volk en niet te vergeten meester Lagerweij. Pfff...tijd om de oude, gestencilde schoolkranten weer eens voor de dag te halen.

  O.B.S. De Kulck, 1980

  Wat een tijd was dat zeg! Zou nooit vergeten dat dhr.

  Wat een tijd was dat zeg! Zou nooit vergeten dat dhr. Westmaas letterlijk helemaal over de rooie ging als er iets mis ging, om maar te zwijgen over die grote koperafval-ton ! Schitterende kerel. Dhr. Hania met zijn eeuwige pijp en altijd de rust zelve...Van Noord was altijd een toffe kerel. Mevr.Cornelissen met haar Engelse les (Harold & Nancy hahaha). Jammer dat het gebouw tegen de vlakte is gegaan, toch weer een stukje jeugd-sentiment weg.

  Stabilo, 1985