Ontdek PLUS

marcel koster

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marcel koster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marcel koster heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen in 1978 op de MAVO gezeten.

  Ik heb alleen in 1978 op de MAVO gezeten. Na een korte periode bleek toch echter dat ik mijn kunnen op een andere school mocht voortzetten. kan me goed herinneren dat we tussen 2 gebouwen moesten fietsen ( of was dit alleen voor gym ? ) Kan me alleen de legendarische blokfluit momenten herinneren die we kregen van iemand zonder houdbaarheidsdatum. De muzieklessen zullen een blijvende herinnering zijn voor het leven. We gingen met een groepje uit Rouveen daarheen. frens de Weert, Henk Bisschob en Jacob bisschop.

  MAVO de Rank, 1978

  Tekenlessen van le Pair was toch een van de hoogtepunten van de LEAO periode ( zij was de juiste doos voor de tekenlessen ).

  Tekenlessen van le Pair was toch een van de hoogtepunten van de LEAO periode ( zij was de juiste doos voor de tekenlessen ). Hilarische momenten als er weer verschillende tekendozen verdwenen waren. Spijbelen werd in die tijd ook niet zwaar bestraft, zodat we menig maal lekker vroeg aan de thee zaten. Veel lol gehad met Johan veldkamp, Jan Dozeman en Rolf Boxem en Robert kattenberg..anderen waren hans halfmouw, john lambrechts en henri Pot. ook met gert - jan beute een leuke tijd gehad.

  Mercurius, 1978

  het veelvuldig herhalen van namen van leraren bij een keihard schot na schooltijd tegen een willekeurige ruit die vervolgens zijn vorm verloor en een overdonderend gerinkel wat daar op volgde.

  het veelvuldig herhalen van namen van leraren bij een keihard schot na schooltijd tegen een willekeurige ruit die vervolgens zijn vorm verloor en een overdonderend gerinkel wat daar op volgde.

  Nederlands Hervormde School..., 1972