Ontdek PLUS

Marc Mokken

Kent 8 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marc Mokken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marc Mokken heeft 2 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Uitstekende tijd gehad.

  Uitstekende tijd gehad. Eindexamen gedaan aan de HBO opleiding met als specialisatie boeken en papier waarna ik verder ben gegaan met het specialiseren in het restaureren van objecten van papier. Hierna 1,5 jaar in museum Boymans-van Beuningen in Rotterdam gewerkt gevolgd door 19 jaar in het Maritiem Museum in Rotterdam. Uiteraard wel altijd in Amsterdam blijven wonen waar ik nu een eigen restauratie atelier heb.

  Opleiding Restauratoren, 1985

  Wel gezellig maar geen succes.

  Wel gezellig maar geen succes. Ik ben na 2 jaar gestopt met de opleiding

  Stichting Akademie voor Fys..., 1981

  Ik heb hier met veel plezier op de kleuterschool gezeten.

  Ik heb hier met veel plezier op de kleuterschool gezeten. Eerst bij jufrouw de Lange, schat van een mens, en daarna bij jufrouw Glaudemans. Een hoop kinderen bij wie ik hier in de klas zat gingen later ook naar de 7e montessori school. Mel en Rinke Stunnenberg, Maxim Metz, Marijke Hoogers, Sigrid Haarbos, Coen Ruseler, Coen Verweij Wat wel een vriendinnetje was maar die niet naar de 7e ging was Bianca Bartelsman. Verder natuurlijk het meehelpen tillen van de schoolmelk het lepeltje bij het verlaten van de kleuterschool met een Grutto erop en de voorstelling van de "oude jaars" op de afscheidsavond van "ik ben met Catootje naar de botermarkt gegaan" die uitliep op een grote rommelige vechtpartij op het toneel, dit uiteraard tot ergenis van de juffen maar tot groot vermaak van de aanwezige ouders.

  Kleuterschool De Grutto, 1965