Ontdek PLUS

Marc Dubach

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marc Dubach en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marc Dubach heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van 87 tot 94 Nijmegen onveilig gemaakt! Wie kent Paul Morsch mijn Bromstraat maatje nog??? Prop Politicologie en rechten daarna afgestudeerd Communicatie.

  Van 87 tot 94 Nijmegen onveilig gemaakt! Wie kent Paul Morsch mijn Bromstraat maatje nog??? Prop Politicologie en rechten daarna afgestudeerd Communicatie

  KU Nijmegen - Faculteit der..., 1991

  Helma van Zandbeek!!!!!, al zat ze op de Petrus.

  Helma van Zandbeek!!!!!, al zat ze op de Petrus. Het feit dat we van de Petrus altijd met voetballen wonnen. Strijd met Peerenboom. Vieringen vooral de meiden van de Petrus die de Dolly Dots deden! Wie het snelst was met rekenboekjes (Hidde of ik) Hannes van Mr.Vosters. De kerstavonden, de grote klok met windwijzer in de hal. Kortom: Hele leuke onbezorgde kindertijd!

  Paulusschool, 1974

  Heerlijke tijd gehad op het HJC.

  Heerlijke tijd gehad op het HJC. Vooral de playbackshow in de kantine (Duran Duran) en de vijflanden ontmoetingen staan nog in mijn geheugen gegrift. Ik zie dat Harco Witteveen een feestje wil, ik wil het samen met hem wel organiseren!

  Hertog Jan College, 1980