Ontdek PLUS

Marah Kamerling

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marah Kamerling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marah Kamerling heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sinds 21 Januari 2008 afgestudeerd.

  Sinds 21 Januari 2008 afgestudeerd. Hoogtepunten: werkgroep met Arjen, Jaco, Henk, Frank en René. Werken was goed, maar gezelligheid was zeer belangrijk. Woensdag balansdag, dus naar de Burger King. Gevleugelde uitspraak van een docent (ons allen bekend): KIJK MAAR IN JE BOEK! Docenten om nooit te vergeten: Jan Mol, Herbert Wubben, Margreet de Rouville, Gerald Ovink en mijn afstudeerdocent Leen Roeleveld. Leuke jaren gehad.

  Hogeschool Utrecht - Inform..., 2004

  Ik heb een jaar op deze school gezeten.

  Ik heb een jaar op deze school gezeten. Dit was een nieuwe opleiding en alles wat fout kon gaan, ging ook fout. Ik vond er dan ook geen ene zak aan. Ben na een jaar overgestapt op ROC de Amerlanden wat een zeer goeie keuze is geweest. Enige docent die zich wel aan z'n afspraken hield was Maurits van de Mersch....

  ICT-Lyceum, 2000

  Ik heb op deze school m'n HAVO-certificaten gehaald en heb op het ICT-lyceum gezeten.

  Ik heb op deze school m'n HAVO-certificaten gehaald en heb op het ICT-lyceum gezeten. Deze opleiding heb ik nu afgerond. Hele leuke tijd. Vooral aan MIT4A heb ik erg leuke herinneringen. Ook zal ik Marc (Willemsen) en Marcel (Heunks) niet vergeten!!

  ROC de Amerlanden, 2001