Ontdek PLUS

Manuela meijer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Manuela meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Manuela meijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ** Nancy Verwey** ja jou herken ik nog wel terug we woonden bij elkaar om de hoek.

  ** Nancy Verwey** ja jou herken ik nog wel terug we woonden bij elkaar om de hoek. Onze achterpaden grenzden aan elkaar. Weet je nog ? laat je wat van je horen want ik weet niet waar ik jou kan bereiken. !!heej manuela Hermsen !!!, ik ben je oude buurmeisje en vriendinnetje Manuela janssen van 17-13, weet je nog. Mail me effe a.u.b. wilbertside apst planet nederland.

  De Luithorst, 1985

  leuke maar ook zware tijd ben erg veel gepest op school, Trea staat er hier ook op en aan haar heb ik toch best wat herinneringen.

  leuke maar ook zware tijd ben erg veel gepest op school, Trea staat er hier ook op en aan haar heb ik toch best wat herinneringen. Vooral toen haar moeder overleed waren we met de hele klas naar de begrafenis gegaan. Ik was een klein dik meiske met erg lang donkerblond haar. Mijn moeder deed altijd wel heel erg veel voor school o.a. klaar over moeder. en met rommelmarkten meehelpen en nog wel andere dingetjes. Ja en idd Henk huiberts was idd een erg leuke leraar. En Hoogendoorn kan da (andré). Die was wel ouder dan Henk. De kleuterjuf vond ik nog het liefste Cor Drewes helaas al overleden. in de klas zaten o.a. Bonny verbeek, Walter Reijnen, Victor hendriks, Trea de Waal, Henny bomerd, Marco janssen, dorien bosch, later moesten we samen met 2 jaar oudere mutsen erbij. Wel grappig ik zag dus dat dorien er ook op staat en ze woont warempel ook net als ik in wijchen hihi, we hebben een gezamelijk klasgenootje ( steve v.d.wolf) hij zat bij mij in de klas op jong leven. p.s. Dorien als je dit leest mail ff wilbertside en de rest volgt met planet. en the NederLandse dank je vast groetjes bye bye, o dorien wat leuk en bedankt voor je mailtje. Ons internet doet een beetje vreemd? maar hoe kan ik je het beste bereiken? Ik woon trouwens wel heel erg dicht bij je in de buurt. Ik woon in Noord hihihi, wie weet hoe vaak ik je al nie voorbij heb zien komen.

  basisschool de Korenaar, 1977

  ik zag het berichtje van jou astrid.

  ik zag het berichtje van jou astrid. Misschien herken je me nog ik jou wel. wel stom hé dat je bijna geen namen meer weet van de luitjes in de klas. misschien spreken we elkaar nog eens bye bye. het was idd ama basis. hihihi wel erg leuke site is dit.

  Streekschool Jong Leven, 1988