Ontdek PLUS

Magda Korthals

Kent 4 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Magda Korthals en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Magda Korthals heeft 3 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Pijl dirigeerde altijd met haar lineaal en aan het einde rustte haar pink in het gaatje van de lineaal.

  Juffrouw Pijl dirigeerde altijd met haar lineaal en aan het einde rustte haar pink in het gaatje van de lineaal. Juffr. Makkloet. Mr. Loch was eigenlijk een hele aardige man die met zweet op zijn hoofd trompet kon spelen. Hij had ook een motor. Op een keer hielden alle leerlingen van klas 5 (we zaten met dat lokaal benenden) de deur voor hem dicht en ik was de laatste die vasthield alleen de eerste leeriling liet los en ik belandde met de hele bubs op mij precies met m'n achterhoofd op mij eigen tafeltje. Toen heeft de meester mij met de motor naar het ziekenhuis gebracht waar mijn hoofd gehecht moest worden. De school-tandarts vonden we allemaal eng. Mevr. v.d. Sluijs vann de kleuterschool kan ik me nog goed herinneren. Helaas heb ik de reunie gemist, dat vind ik heel erg maar gelukkig komt er in 2005 eentje van de middelbare school. Ik heb maar een schoolfoto van klas 6 met mr. van Veelen. Van de meeste kinderen weet ik hun naam nog. Groeten en tot gauw, Magda Baris Josephstraat 81c Rotterdam Inmiddels heb ik actuele foto's van Dhr. Loch en Mevr. vd Sluis van Rob Emrich gekregen.

  Asch van Wijck, 1955

  Hele leuke tijd.

  Hele leuke tijd. Met hele goede herinneringen. Gymnastiek aan de Rottekade. Vele jaren bij AMVJ gevolleybald in het gebouw wat later Calypso werd. Daarna speelden we in de sporthal van het Erasmus en op het Hofpleincomlpex. Mijn schoolliefde was Tom Bornet.

  Willem de Zwijger Ulo / Mulo, 1963