Ontdek PLUS

Madeleine Andriesse

Kent 28 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Madeleine Andriesse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Madeleine Andriesse heeft 21 klassenfoto's en kent 28 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb op de marterradeschool gezeten van eind eerste klas tot een paar maanden in de vierde klas.

  ik heb op de marterradeschool gezeten van eind eerste klas tot een paar maanden in de vierde klas. (zie ook o.l.s.Bouwlust). Daar staan klassenfoto's en namen. Ik kwam van de Cornelis Jetsesschool, maar we verhuisden naar de Berenrade (dat klopt dus Kees Nobel). In november 1960 verhuisden we naar Leidschendam, waar ik op de Prins Bernhardschool terecht kwam). Ik heb het op de Marterradeschool erg naar mijn zin gehad. Vond het erg vervelend dat ik weer ging verhuizen. Leuk dat er nog mensen zijn die zich mij herinneren! Ben de school een paar jaar geleden nog eens gaan bekijken, maar toen was hij net afgebroken. Het was een zandvlakte met hekken er omheen. De bomen die naast het gebouw stonden waren er nog wel). Er zal nu wel nieuwbouw staan. Jammer!

  Marterradeschool, 1958

  in mijn herinnering heet deze school de Marterradeschool.

  in mijn herinnering heet deze school de Marterradeschool.Ik kwam in mei 58 in de eerste klas en verhuisde toen ik in 1960 in de vierde zat in november naar Leidschendam. Ik herinner me heel goed de juf van de tweede klas mevr.Burgemeestre een heel lieve Indische mevrouw. En mijn juf in de vierde: juffrouw Helvensteijn een jonge en mooie juf, die later trouwde met schoolhoofd meneer De Bruin. Namen die ik me herinner: twee Annekes, Agnes (uitgesproken op zijn Frans als Anjès), Gordon, Gerrie (een jongen), winnifred, Annemarie, Fransje Toet, twee Sylvia's, Letty. Ik heb ook nog twee klassenfoto's. 14 november 1960 verhuisden we naar Leidschendam. Daar ging ik naar de vierde klas van de Prins Bernhardschool. Dat was erg wennen. Leuk dat er inmiddels iemand in de lijst staat die op de Marterradeschool bij mij in de klas zat. Al wist ik zijn naam (Roland 'Rollo' Artz) niet meer.

  o.l.s. Bouwlust, 1958

  ik zat (met mijn broertje Frank) in de kleuterklas van Juffrouw van Eijk op de Cornelis Jetsesschool.

  ik zat (met mijn broertje Frank) in de kleuterklas van Juffrouw van Eijk op de Cornelis Jetsesschool. Ze vond Frank wel leuk, mij niet zo. Ik herinner me nog Peter van Soest en verder niet zo veel namen meer. Ik heb nog wel een aantal foto's. In mei 1958 verhuisden we naar de andere kant van Den Haag en ging ik naar de Marterradeschool.

  Cornelis Jetses School, 1956