Ontdek PLUS

Maarten Welten

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maarten Welten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maarten Welten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst een aantal jaren Scheikundige Technologie, daarna TEMA.

  Eerst een aantal jaren Scheikundige Technologie, daarna TEMA. Onontgonnen terrein, zelf je studie samenstellen, met professoren afspreken wat je program de komende jaren zou zijn. Leuke tijd, met reis naar Berlijn als een van de hoogtepunten. Afgestudeerd bij Douben, met veel plezier.

  Technische Universiteit Ein..., 1979

  Brugklas F (Nefkens) in de oude houten gebouwen van de Coenraad.

  Brugklas F (Nefkens) in de oude houten gebouwen van de Coenraad. 2e en 3e jaar ook nog daar, en voor sporten altijd fietsen, naar de Wertha, Leuken, etc. De nieuwbouw waar niets mocht, bang als men was voor beschadigingen. Maar van Clara Commandeur konden er wel ijsjes gehaald worden als het erg warm was. De pater - leraren, zoals pater Strik, en ? (Natuurkunde).

  Philips van Horne, 1973

  Begonnen op de jongensschool in het derde jaar, en vier jaar in het zelfde lokaal les gehad, alle vier jaar van meneer Paar.

  Begonnen op de jongensschool in het derde jaar, en vier jaar in het zelfde lokaal les gehad, alle vier jaar van meneer Paar. Behalve de uren dat Van den Bosch gymles zou hebben moeten geven aan zijn klas, dan gaf Paar gym en vertelde Van den Bosch ons verhalen over hoe het vroeger was in Weert.

  De Biest, 1969