Ontdek PLUS

maarten treurniet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van maarten treurniet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  maarten treurniet heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zes weken in de 1ste klas gezeten en toen zijn we verhuist vanuit Harderwijk naar Sliedrecht maar hier weet ik niet veel meer van.

  Zes weken in de 1ste klas gezeten en toen zijn we verhuist vanuit Harderwijk naar Sliedrecht maar hier weet ik niet veel meer van.

  Dr. A. Kuyperschool, 1968

  Samen met kees en bassie vanaf de beatrix school naar de Da Costa school gegaan en een leuk jaar gehad, jammer dat ik ging verhuizen.

  Samen met kees en bassie vanaf de beatrix school naar de Da Costa school gegaan en een leuk jaar gehad, jammer dat ik ging verhuizen. Heel veel lol gehad met hendrik.

  Da Costaschool MAVO, 1974

  Leuke tijd gehad met Bram van Beest, Pim de Bondt, Kees , Bassie en Alexander roest enz.

  Leuke tijd gehad met Bram van Beest, Pim de Bondt, Kees , Bassie en Alexander roest enz. Jammer dat ik na de eerste klas van de Mavo naar Spijkenisse ben verhuist. Ik zou het leuk vinden on nog eens wat van mijn klasgenoten te horen. Ik heb foto's geplaatst uit de vierde klas maar ik mis er wel een paar geloof ik, du wie heeft ze nog en kan ze aanvullen.

  Prinses Beatrixschool, 1968