Maarten Singelenberg

Kent 19 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maarten Singelenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maarten Singelenberg heeft 0 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel goed!.

  Heel goed!

  kleuterschool westwoud, 1965

  1e jaar nog in het oude gebouw aan de Draafsingel gezeten.

  1e jaar nog in het oude gebouw aan de Draafsingel gezeten. Uniek was het geschiedenis-lokaaltje van Janssen boven. Leraren waar ik leuke herinneringen aan heb zijn o.a: Dikker ( deed altijd maf met zijn R4 ) Merks ( wat kon die man verhalen vertellen ) van Ieperen ( met zijn water-raket ) Janssen ( deed de mafste dingen om je betrappen op spieken ) en ga zo maar door. Speciale herinneringen heb ik aan dhr van Bemmel. Die man vertelde altijd veel over WO2. Volgens mij heeft ie daar heel wat mee te stellen gehad. En hij geloofde in trollen. Ome Jaap Buis was ook top, probeerde je altijd te matsen. Ik fietste in de eerste jaren samen met Jeroen Ruiter, Andre Morit Frank Koeman en Gerard Stam naar school. Later trok ik veel op met Rene Savijn, Erik Mienis, Gerard Spel en Peter Zevenbergen, die ik ook vaak in het uitgaansleven ontmoette. ( de Harmonie, Heer van Jericho ) Ik kan me vaag herinneren dat boekendag samenviel met lappendag... Ik zal niet teveel uit de school klappen, het zijn nu uiteraard verantwoorde vaders. Al met al kon er van alles , best wel een maffe school met idemdito leraren en leerlingen.

  Copernicus MAVO, 1973

  Leuk om weer wat oude bekende namen tegen te komen.

  Leuk om weer wat oude bekende namen tegen te komen. Er viel eigenlijk altijd wel wat te beleven, vooral na schooltijd. De 'nieuwbouw'in, de vlotten die wij gemaakt van wat eigenlijk de ... had moeten worden. ( is 't al verjaard? ). Mooie onbezorgde tijd.Tijd voor een reünie.

  openbare lagere school, 1968