Ontdek PLUS

M Meijer

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van M Meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  M Meijer heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraren.

  Leraren. Blok.(ja toen ook) het echtpaar De Poel.Schurer.Kalden,Kamminga.vriendinnen Jolanda de leur.Esther Deetman,Hetty,Didy,Jaqueline Kees,Miekelien ben een paar namen kwijt. Ik woon (weer) in Heemstede.

  Gerrit Barger Mavo, 1974

  Ik herinner me de zandbak achter de school.

  Ik herinner me de zandbak achter de school. heb daar nog een zwart wit foto van, zal die opzoeken. dat de school dicht bij het water lag waar we in de winter gingen schaatsen. Een fijne tijd. Vooral dat gevoel heb ik.

  onder de beuk, 1966

  Joan Harmsen,Leonie Otte, (ouders kledingwinkel) Petra en Ingrid Knikman.

  Joan Harmsen,Leonie Otte, (ouders kledingwinkel) Petra en Ingrid Knikman. Francisca de vries,Sonja Kaandorp Debby van Elburg.op Henri was ik verliefd op.woonde dicht bij fietswinkel. we speelden buut vrij op het plein. Ilse Kroon,zus Jacqueline? heb nog bij jullie gelogeerd in Alkmaar, in de flat. Mijn zus Tosca,ken je me nog? mail me dan even zie profiel.

  Rembrandt, 1968