Ontdek PLUS

Lydia Veldman

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lydia Veldman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lydia Veldman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slechts 2 jaartjes op de SVJV aan de Ravellaan gezeten, kreeg een - op dat moment - droombaan aangeboden bij FilmNet/Supersport en wilde dolgraag aan de slag en de praktijk in.

  Slechts 2 jaartjes op de SVJV aan de Ravellaan gezeten, kreeg een - op dat moment - droombaan aangeboden bij FilmNet/Supersport en wilde dolgraag aan de slag en de praktijk in. Heb in die 2 jaar veel geleerd, maar vond dat er veel te weinig college werd gegeven. Zat 4 dagen in de week bij Nieuwegein Radio en werkte daarnaast bij Channel X radio en Altena Televisie om de tijd te doden. Herinneringen aan klasgenoten: Mandy Crooy uit Alphen (we hebben zelfs 1,5 jaar samen gewoond in Nieuwegein) en Renee Rakhorst (zag haar laatst bij Kanaal 9)

  Hogeschool van Utrecht Facu..., 1993

  Eerst de brugklas, toen 4 jaar Mavo en daarna nog 2 jaar Havo.

  Eerst de brugklas, toen 4 jaar Mavo en daarna nog 2 jaar Havo. Geweldige herinneringen: aan leraren (Van Es, Danschutter, and so on) alle schoolfeesten, klasseavonden, kolderdag, werkweek Duitsland, center parcs in Havo 5 en aan zoveel leerlingen, Marjilke (we zijn al 24 jaar vriendinnen!), Rivka (naar duitsland met Carnaval), Inge (de lessen bij de dansschutter vergeet ik nooit), Agnes (stappen met je broers in Belgie en Rotterdam en lol in de channel X studio's) en dan waren er nog de weekenden: vrijdag SOOS en zaterdag De Schuur of De Kelder en de zomerfeesten in Almkerk en Sleeuwijk en een super eindexamenfeest in de Xinix!

  Altena College (voorheen: D..., 1986

  Nog voor het groepen werden en nog voor het de sprankel heette: Het schooltje in de Hoek met meester Kegge.

  Nog voor het groepen werden en nog voor het de sprankel heette: Het schooltje in de Hoek met meester Kegge. Met zijn zevenen in een klas, met 3 klassen in 1 lokaal, schaatsen op De Dusse, Dolly Dots playbacken op het plein met Gonny, Bianca, Carla, rode laarsjes, groene fietsen, het eindkamp, mooie tijd met veel lol!

  Christelijke De Sprankel, 1978