Ontdek PLUS

Lydia Plagge

Kent 10 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lydia Plagge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lydia Plagge heeft 1 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kook lessen, meester Botter die meende ik maatschappijles gaf, ben hier maar een jaar geweest omdat ik gekozen had om de 1 jarige IAS (interim algemene schakelklas) te gaan doen, deze was er dat jaar voor het eerst.

  De kook lessen, meester Botter die meende ik maatschappijles gaf, ben hier maar een jaar geweest omdat ik gekozen had om de 1 jarige IAS (interim algemene schakelklas) te gaan doen, deze was er dat jaar voor het eerst. Veel beleefd op deze school, een reunie zou wel een keer mooi zijn!!

  Vakschool voor meisjes (hui..., 1976

  de feesten in het St.

  de feesten in het St. Anthonius gebouw, deze waren volgens mij op 7 november ( willibrordusfeest ) Dat ik een keer bij het glijen over een glijbaan (in de winter )ben gevallen, met als gevolg een gat boven mijn l oog, deze moest toen gehecht worden. Meester vd Drift staande op een been achter zijn lessenaar. Er zijn nog een hele boel herinneringen aan deze school, eigenlijk teveel om op te noemen. Het zou leuk zijn om weer eens een reunie te hebben.

  Sint Willibrordus, 1966