Ontdek PLUS

lyda van gelderen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lyda van gelderen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  lyda van gelderen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school heb ik 8,5 jaar gewerkt op de administratie.

  Op deze school heb ik 8,5 jaar gewerkt op de administratie. Eerst waren het daar alleen maar jongens daarna kwamen de meiden uit Wormer erbij. Eerst bij de Hr. Regtien, later Cornelissen en De Nijs. Bij administrateur Coret en concierge die kleine Louvet. Hele leuke tijd gehad hier.Kwam hier ook weer mevr. koning tegen nu als collega.Tot 1978 hier gewerkt toen kwamen de kinderen en ben in gestopt met werken.

  r.k. L.T.S. Sint Jozeph, 1970

  Met mijn zusje Mieke naar deze school gegaan.

  Met mijn zusje Mieke naar deze school gegaan. Hier 2 jaar opgezeten en geen examen gedaan. Ging werken . Juf koning nog vaak tegengekomen, is n.l. tante van mijn man.

  st. petrusschool, 1966

  1e klas niet veel herinneringen, 2e klas met juf Kerssens niet zo leuk, 4e klas ging ik voor 9 maanden het ziekenhuis in.

  1e klas niet veel herinneringen, 2e klas met juf Kerssens niet zo leuk, 4e klas ging ik voor 9 maanden het ziekenhuis in.Heb van deze periode nog alle kaarten en brieven die ik heb gekregen van klasgenoten. Moest deze klas dus over doen, en kwam bij mijn zusje Mieke in de klas. Er volgden nog 4 zusjes deze school. Weet nog wel van die vieze warme melk,moest je al die doppen prikken, en juf tjo die zo heerlijk met haar nagels over het schoolbord kon gaan, vreselijk.

  St. Jozefschool, 1959