Ontdek PLUS

Lucienne van den Tol

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lucienne van den Tol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lucienne van den Tol heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie registratie onder "De Bergse Zonnebloem".

  zie registratie onder "De Bergse Zonnebloem"

  De Bergse Zonnebloem, 1970

  Gave schooltijd, heel veel leuke dingen ervaren, feesten in de aula (en vervolgens door de hele school), nog een keer op het podium iets opgevoerd en een toespraak gehouden! Vrienden en kennissen opgedaan, vooral naar aanleiding van eindexamenfeesten, en

  Gave schooltijd, heel veel leuke dingen ervaren, feesten in de aula (en vervolgens door de hele school), nog een keer op het podium iets opgevoerd en een toespraak gehouden! Vrienden en kennissen opgedaan, vooral naar aanleiding van eindexamenfeesten, en dat waren er wat! Verschillende keren flink verliefd geweest....Wat me bijblijft aan leraren: Van Veen met twee zware zwarte koffers. Jonge Van Veen, altijd populair doen bij de meiden, cake en drinken in de klas. Met klas 4 tijdens werkweek naar Texel met Oosterveen en Van Dijk. We zagen Oosterveen voor het eerst (en voor het laatst) in een spijkerbroek! En zo zijn er nog veel meer herinneringen. Ik wil ze graag delen en ophalen met mensen die reageren! Oh ja...en met wie heb ik nou ook weer mijn eindexamenfeest gevierd in het Hoekse Hout??

  Caland Lyceum, 1977