Ontdek PLUS

Luc Franken

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Luc Franken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Luc Franken heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook meester Kiel.

  Ook meester Kiel. Een fijne man, hij voetbalde ook met ons. Je hoefde tijdens de les geen gekheid uit te halen want hij kon ook ontzettend goed mikken met een volle bordenwisser. Je bank en jijzelf zat dan volledig onder het krijtstof. We mochten ook mee naar zijn bruiloft. Als ik me goed herinner was dat ergens in Voorburg. Dit was in de derde klas. Daarna kreeg ik juffr. Keessie. Die sloeg er vrolijk op los. In de laatste klas goede herinneringen aan Meester Schenk. Een bijzonder aardige man. Zangles met begeleiding van hem op de viool. Hij gaf ook al engelse les aan de liefhebbers.

  Klaas de Vriesschool , 1943

  De juffrouw van de Franse les, die er voor gezorgd heeft dat ik in het eindexamenjaar geen enkele Franse les meer mocht volgen.

  De juffrouw van de Franse les, die er voor gezorgd heeft dat ik in het eindexamenjaar geen enkele Franse les meer mocht volgen.Favouriete leraren: Heijboer, de Jong; vd Kraan (Rooie Leen ) vd. Water ( Pietje Swing) Vermaat,( mister Caballero) (wiskunde) en hij leerde me schaken.

  Willem de Zwijger Ulo, 1949