Ontdek PLUS

Loes van Tuijl

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Loes van Tuijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Loes van Tuijl heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zie De Vier Leeuwenschool [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.

  Zie De Vier Leeuwenschool [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Ik heb mijn lagere schooltijd op deze school doorgebracht. Mijn beste vriendin was Hennie van der Heiden en verder komen er als ik de oude klassenfoto's bekijk, namen boven van Ronald de Reus, Tineke Schut, Dick Lampe, Jacques Hoeyenbos, Jan de Mik, Karin Olsen, Annette, Angela.....Ik heb bij mevrouw Deltenre, mevrouw van de Berg, de heer Ahlers en de heer Mannot in de klas gezeten.

  Vier Leeuwenschool, 1957

  Heb hier 5 jaar op school gezeten in een tijd dat we zelfs op zaterdag nog naar school moesten.

  Heb hier 5 jaar op school gezeten in een tijd dat we zelfs op zaterdag nog naar school moesten. Na de brugklas zowel in de 2e als in en de 3e klas blijven zitten. Daarna werd, met dank aan de Mammoetwet, het overgangsrapport van de MMS/Havo bezemklas naar 4 Havo toch gelijk gesteld aan een Mavo diploma. Medeleerlingen Paula van Dijk, Jose Sloot, Marie-Claire Sloot, Lenie Spoor, Sabine en Simone Punt. Toen er geen schoolreis door de school georganiseerd werd hebben we dat zelf maar opgepakt. Met de hele klas met de nodige waakhonden naar Brussel. Leuke herinneringen: de heer van Ast die zijn aanwijsstok door midden sloeg, de "vervolg verhaaltjes" die we tijdens de les met elkaar schreven en die uiteindelijk natuurlijk toch werden onderschept.

  Mecklenburg HBS, 1963

  Het was maar één jaar, de vormingsklas, een cursus voor huisvrouw noem ik het altijd maar.

  Het was maar één jaar, de vormingsklas, een cursus voor huisvrouw noem ik het altijd maar. De beste herinneringen heb ik aan de werkweek in Oostvoorne o.l.v. Bob Loeve en Dick Tesselaar.

  Rotterdamse Huishoudschool, 1968