Ontdek PLUS

loes Suter

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van loes Suter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  loes Suter heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb weinig herinneringen maar weet nog dat wij een leraar hadden die wij Goofy noemden, Natuurlijk ook nog de fietsplaatjes voor op het stuur en wij mochten niet in langebroek in school dus als je dan aan kwam moesten wij ons om kleden en een rok aan doen

  Heb weinig herinneringen maar weet nog dat wij een leraar hadden die wij Goofy noemden, Natuurlijk ook nog de fietsplaatjes voor op het stuur en wij mochten niet in langebroek in school dus als je dan aan kwam moesten wij ons om kleden en een rok aan doen. En ja wij haalde zwart of wit aan de overkant van de gracht. Ik heb bij naailes een machine naald in mijn oog gekregen en moest toen naar het ziekenhuis. Namen van de meiden weet ik helaas niet meer. Maar misschien reageerd er iemand.

  Industrieschool voor de vro..., 1958

  heel leuke tijd gehad en veel leuke herineringen.

  heel leuke tijd gehad en veel leuke herineringen. In de 6e klas het stuk Repelsteeltje op gevoerd en onze leraar was Meester Verbeek, ik had op een gegeven moment witte muizen in zijn la gestopt, was er ondeugend. Schoolreisje Oud Valkenveen. Mijn klasgenootjes die ik mij nog kan herinneren zijn Mariane Geamers, Anneke Mampaey, Marian Dröge, Thea Trompetter, Fenny Plooy,Marianne Sigaar, Els van Leeuwen, Anneke Kuiters,Mary Romkema en Geke ten Apel. School tuintjes achter de dijk. Veel yspret en altijd dan vrij en schaatsen op de haarlemmertrekvaart.

  Klaas de Vriesschool, 1952