Ontdek PLUS

Lisette Veldhuizen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lisette Veldhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lisette Veldhuizen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een ontzettend leuke tijd gehad op deze school.

  Een ontzettend leuke tijd gehad op deze school. Vooral met mijn beste vriendin Elza heb ik erg veel gelachen. En nog steeds zijn we dikke vriendinnen ondanks dat ik in Brabant woon. En meester van Schuppen, die vergeet ik nooit meer. Zo'n leraar was er maar 1. Helaas veel te vroeg overleden. Wat heb ik een verdriet gehad. En de engelse lessen van meester Sigtermans vergeet ik ook nooit meer. Geweldige verhalen kon hij vertellen. Anja, ik zag dat je ook op de site staat. De groetjes van mij aan jou. Ik ben weer in Renswoude aan het werk, maar dan voor 2 dagen op het OR-secretariaat.

  De Wijken, 1987

  Hoi esther, inderdaad ben ik ook lid.

  Hoi esther, inderdaad ben ik ook lid. Leuk om je weer eens op de foto te zien. Ik kan het nog goed zien dat jij het bent. En Marinjo is er ook bijgekomen en natuurlijk Edo niet te vergeten. En Marinjo gefeliciteerd met je zoon!! Misschien dat onze klas een keer compleet wordt. Lijkt me erg leuk!

  de Zonnebloem, 1979