Lisette Heuvel

Kent 0 personen

ASK_ME , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lisette Heuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lisette Heuvel heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier 3 maanden vooropleiding ziekenverzorgster gedaan.

  Ik heb hier 3 maanden vooropleiding ziekenverzorgster gedaan.Helaas gezakt. Maar ik heb het hier toch heel erg naar mijn zin gehad die korte tijd.

  bieslandhof, 1978

  Een fijne school.

  Een fijne school.Vanaf dat we konden lezen tot en met de zesde klas moesten we elke maandag een psalmversje uit ons hoofd kunnen zingen.Het hele weekend was t dan zwoegen!Jufs en meesters die ik me kan herinneren: Juffrouw de Visser,Juf Rovers en meester Verboom,Meester den Ouden en meester van Driel!Wij zijn toen nog naar de trouwerij van meester Verboom geweest met de klas volgens mij in Tiel maar dat weet ik niet zeker meer.Wie weet dat nog?Het schoolplein vond ik het einde.Er werden best veel gezamenlijke spelletjes gedaan met de hele school.Touw springen etc.

  Wilhelmus van Nassouweschool, 1966

  Het begin van een aantal jaren verplicht naar school! Leuke kleuterschool!Gymen in de grote zaal vooraan bij de ingang.

  Het begin van een aantal jaren verplicht naar school! Leuke kleuterschool!Gymen in de grote zaal vooraan bij de ingang. Halve wc deurtjes.Lieve juf!(van der Reijken).Het hoofd was juf Moerman.Mijn vriendinnetje Katja van Renes.

  de woelige hoek, 1964