Ontdek PLUS

Lindy Waldeck

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lindy Waldeck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lindy Waldeck heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik me nog het beste herinner is dat ik in dat ene jaar dat ik mijn MEAO-Secretariaatsopleiding deed, ook nog 's even getrouwd ben, en de hele klas aanwezig was in het stadhuis.

  Wat ik me nog het beste herinner is dat ik in dat ene jaar dat ik mijn MEAO-Secretariaatsopleiding deed, ook nog 's even getrouwd ben, en de hele klas aanwezig was in het stadhuis. Leuk jaar, heel hard werken. Na afloop van het jaar niet met een diploma maar wel met deelcertificaten de deur uitgegaan. Steno wilde niet zo lukken. Kennelijk zagen ze toch wel iets in me; in het najaar 84 heb ik nog een halfjaar op deze school gewerkt als administratief medewerkster.

  Regionaal Avond College, 1983

  Zie onder "Regionale Enkhuizen" of "Rijksscholengemeenschap West-Friesland Enkhuizen".

  Zie onder "Regionale Enkhuizen" of "Rijksscholengemeenschap West-Friesland Enkhuizen"..

  RSG, 1976

  Tsja, tegelijkertijd op drie scholen.

  Tsja, tegelijkertijd op drie scholen. Dat krijg je wanneer een en dezelfde school verhuisd is en onder 3 namen in de database staat. Weet niet meer precies wanneer we naar het Boendersveld vertrokken, zal zo rond 80/81 zijn geweest. Erg leuke herinneringen aan het oude gebouw aan de Westerstraat.. zoals de ouwe Eend van direkteur Bremer die door een paar leerlingen over het muurtje in de tuin van de school werd getild, de oude scheikunde en biologielokalen, koetjesrepen en gevulde koeken, en vooral de lessen van Klaas Koeman in "de Ark". Véél gespijbeld en alle tussenuren doorgebracht bij Willemien (café het Centrum) met een koppie rumthee en af en toe een jägermeister (alleen als het ijs- en ijskoud was). De reünie op 7 februari 2003 was zéér geslaagd. Ging er heen met het idee "misschien ben ik met een uurtje wel weg, kom ik niemand tegen", maar tot in de kleine uurtjes nagepraat met oude klasgenoten en leraren!

  Rijksscholengemeenschap Wes..., 1976