Linda Lunenborg - Leunge

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda Lunenborg - Leunge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda Lunenborg - Leunge heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wij waren de eerste groep die de nieuwe MBO VP deden en dat hebben we geweten ook!!! Er was regelmatig onduidelijkheid; welk leslokaal? welke leraar? welk boek? Als ik hierop terug kijk denk ik aan een rommelige maar gezellige tijd.

  wij waren de eerste groep die de nieuwe MBO VP deden en dat hebben we geweten ook!!! Er was regelmatig onduidelijkheid; welk leslokaal? welke leraar? welk boek? Als ik hierop terug kijk denk ik aan een rommelige maar gezellige tijd. Heb mij regelmatig afgevraagd of ik ooit als verpleegkundige genoeg kennis had opgedaan door deze studie te volgen maar ik ben nu al een aantal jaar werkzaam als verpleegkundige op een woongroep voor verstandelijk gehandicapten en het bevalt mij prima!

  Alfa-college, 1997