Ontdek PLUS

Linda Heukels

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda Heukels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda Heukels heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als nummer 8 van ons gezin zat ook ik op de Zonnebloem school (5 broers: Edward, Ronald, Fred, Andre, Richard en 2 zussen: Wilma en Igrid).

  Als nummer 8 van ons gezin zat ook ik op de Zonnebloem school (5 broers: Edward, Ronald, Fred, Andre, Richard en 2 zussen: Wilma en Igrid).Naam Heukels was dus wel bekend! Wij woonden in de Azaleastraat. Ik herinner me Kiel nog en Wiarda (streng, had een hekel aan mijn zus!) en Blitterswijk in de 6e klas (vond ik altijd een vriendelijke man). Ik was vaak samen met Monique Slob (zij woonde in Lijsterbesstraat). Mijn eerste "verliefdheid" was op Patrick Verheien (of Verheijden oid). Kent iemand Monique of Patrick ook nog? Zij staan jammer genoeg beiden niet ingeschreven op deze site. Verder kan ik me helaas niet zoveel namen van medeleerlingen meer herinneren. Het lijkt me ontzettend leuk om van jullie te horen mochten jullie mij nog wel kennen.

  De Zonnebloem, 1969