Lilian Bos

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lilian Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lilian Bos heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar erg kort in Heesch op school gezeten.

  Ik heb maar erg kort in Heesch op school gezeten. Ik zat in 1a en 2a en deed VMBO/HAVO en ben na de 2de naar het TBL gegaan. Ik weet nog goed dat we eerst in de pauzes altijd de stad in gingen, maar dat dat niet meer mocht na de verbouwing. De aula zou toen groot genoeg zijn voor iedereen, niet dus. Toen we nog de stad (nou ja dorp) in mochten gingen we vaak naar een klein bakkertje en daar hadden ze hele lekkere kaasbroodjes. Dat bakkertje zit er nu niet meer.

  Carmel College , 2001

  Op de NHJ locatie A had ik het heel erg leuk.

  Op de NHJ locatie A had ik het heel erg leuk. Ik kwam er halverwege groep 5 bij, net als een paar anderen. Van groep 5 en 6 weet ik niet echt veel meer, maar in groep 7 weet ik nog zat ik naast Claire. Groep 8 was heel gezellie. Ik kon het vooral goed vinden met Anne, Ellen en Loes. Ook het kamp was heel leuk. Ik denk dat ik daar nog foto's van heb, maar die moet ik nog even zoeken.

  Nutsschool Hertogin Johanna, 1998

  Van groep 1 en 2 weet ik niet meer zoveel alleen nog het voorlezen uit pinkeltje.

  Van groep 1 en 2 weet ik niet meer zoveel alleen nog het voorlezen uit pinkeltje. In groep 3 had ik een hele goede vriendin naar wie ik altijd toe ging tussen de middag. In groep 4 en tot halverwege groep 5 werd ik heel erg gepest en daarom ben ik naar de Nutschool Hertogin Johanna (NHJ) locatie A gegaan (de Coornhertschool was toen ik in groep 5 zat al een deel van de NHJ). Tot en met groep 3 heb ik het heel erg naar mijn zin gehad, maar daarna niet meer.

  Coornhertschool, 1993

  ?