Ontdek PLUS

Lida Meyer

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in Amersfoort

  Bekijk het volledige profiel van Lida Meyer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lida Meyer heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding Hartfunctielaborant Echocardiografie.

  Opleiding Hartfunctielaborant Echocardiografie. Het theoretische gedeelte was geen probleem, maar het praktijkexamen was even lastig omdat er niet voldoende praktijkuren beschikbaar waren, maar uiteindelijk toch gehaald!

  LOI Hogeschool, 2002

  Ging op mijn vierde verjaardag naar deze school, dus werd ik toegezongen en de andere kleuters dansten in een kring om me heen.

  Ging op mijn vierde verjaardag naar deze school, dus werd ik toegezongen en de andere kleuters dansten in een kring om me heen. Heeft blijkbaar indruk gemaakt.Als je jarig was kreeg je een grote puntmuts gemaakt van behang met crepepapier slingertjes aan de punt. Ik vond het geweldig. In een toneelstuk 'de bruiloft'mocht ik de rol van (schoon?)moeder van de bruid spelen. In de bruidsstoet verloor ik mijn hoedje, wat mijn echtgenoot, Jurjen van Zutphen, opraapte en met een klap op mijn hoofd terugzette. Publiek lag dubbel, ik niet. Het leukste vond ik verven want dan kreeg je een echte schildersezel. Voelde me een echte kunstenaar...Vriendinnetjes uit die tijd: Janny de Kruif, Hanneke de Vries, Gerdien van Wijk.

  Kleuterschool, 1960

  Na één jaar deze opleiding (de eerste zes weken nog aan de Henegouwerlaan) verlaten.

  Na één jaar deze opleiding (de eerste zes weken nog aan de Henegouwerlaan) verlaten. Het ging er bijzonder schools en autoritair aan toe. Het eerste jaar was een ware veldslag. Maar liefst 6 van de 18 leerlingen stopten met de opleiding. Ik vind het nog steeds jammer, want het leek me zo'n leuk vak.....Toen ik onlangs een oud adresboekje vond én de klassenfoto, ben ik diep in mijn geheugen gaan graven naar de combinatie van namen en hoofden. Klopt wel aardig, geloof ik. Zo niet laat het me dan even weten.

  SROV (opleiding tot verlosk..., 1975