Ontdek PLUS

lianne Koot-Minnaard

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lianne Koot-Minnaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  lianne Koot-Minnaard heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vele herinneringen en vaak denk ik er aan terug.

  Vele herinneringen en vaak denk ik er aan terug. Wim Doensen, Hans Holtslag,Lia Vastenburg,Karin Leeflang,Map van Arnhem,Betsie verhoeks, Ina van de Kamp, Veronica,Jolanda v Meel. Lia Fokker, Marga Delforno, Ed en Jan en Wim Teunissen Joke.... etc. Ik zat in de groep Mash en Family

  Verpleeghuis Hogewey, 1979

  juf Millenaar.

  juf Millenaar

  Gabrie Mehenschool, 1968

  Geweldige tijd dat ene jaar.

  Geweldige tijd dat ene jaar.Dhr Zeilstra was wel favoriet. Van een christelijke school naar de Apollo was een openbaring voor me. Vriendinnen in die tijd Anja veenma en Yvonne van de Burg.Favoriete vriendje Erik van Putten.;-) Bert veenema zat ook bij ons in de klas.Verder herinner ik me Frank,Boukje,Carmen. Mijn broertje Robin Minnaard zat in groep 3 toen wij in Hoevelaken kwamen wonen.

  Apollo, 1974