Lianne Josemanders

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lianne Josemanders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lianne Josemanders heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Halverwege mijn 3e jaar gingen we naar dit nieuwe gebouw.

  Halverwege mijn 3e jaar gingen we naar dit nieuwe gebouw. Met een mega grote aula en kluisjes voor je spullen. Kolderdag en met de eindexamenklassen Havo en Atheneum naar Center Parcs was geweldig!

  Scholengroep Cambium Gem, 1989

  De school zat toen nog in een oud gebouw aan de Aarts Hertoglaan.

  De school zat toen nog in een oud gebouw aan de Aarts Hertoglaan. Veel sfeer en leuke leraren. In dat ene jaar heb ik vriendinnen gemaakt voor het leven!

  TIO College, 1994

  De speurtocht door de binnenstad in de brugklas, de noodlokalen, dringen bij de achteruitgang, volleybaltournooi in de winter, honkballen (maar eerst 600 rondjes om het veld rennen) op het buitenveld langs de A2, soep in de cantine; allemaal hardstikke le

  De speurtocht door de binnenstad in de brugklas, de noodlokalen, dringen bij de achteruitgang, volleybaltournooi in de winter, honkballen (maar eerst 600 rondjes om het veld rennen) op het buitenveld langs de A2, soep in de cantine; allemaal hardstikke leuk!

  rijksscholengemeenschap Buy..., 1989