Ontdek PLUS

Lianne den Dulk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lianne den Dulk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lianne den Dulk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gewerkt als NT2 leerkracht in het zolderkamertje en veel ingevallen in allerlei groepen.

  Gewerkt als NT2 leerkracht in het zolderkamertje en veel ingevallen in allerlei groepen. Jan Vrijmoed had heerlijke koffie en Frans Romijn was directeur. In 1981 getrouwd en Ity Fuyckschot kwam met een aantal kinderen naar de receptie.

  prinses julianaschool, 1980

  Eerst als NT2 leerkracht en later als klassenleerkracht op deze school gewerkt.

  Eerst als NT2 leerkracht en later als klassenleerkracht op deze school gewerkt. Eén jaar op de Koningstraat samen met 'Moe van Renesse' in één lokaal.Daarna verhuist naar de Slicherstraat. NT2 in de pantry (oftewel het keukentje) en daarna de groepen 5,3,4,4.

  Pr Ireneschool V Chr Bso, 1982

  Leuke PA tijd gehad.

  Leuke PA tijd gehad. Geert leren kennen en inmiddels al 25 jaar mee getrouwd (door ds. de Vries). Nog steeds contact met Els en Jan van Zelm en op verjaardagen bij hun zien we Gerbrand en Luciënne Breederveld en Jan en Hilma Boekestein nog geregeld. Op de reünie vorig jaar Arie de Lange gesproken. Hij was erg ziek en is inmiddels overleden. Andere leraren: V.d. Ende, Morel van Mourik, Klingeman, Bogaard, Hella R., Hagenbeek, Ooievaar... en natuurlijk Van Dam, Verbeek en Burggraaf.

  Chr. Ped. Acad. J.D.de Viss..., 1976