Ontdek PLUS

Lex de Hoo

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in Weert

  Bekijk het volledige profiel van Lex de Hoo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lex de Hoo heeft 4 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige school, waar in feite ook (door meester Boes en Juf Lambers) alles mogelijk was.

  Geweldige school, waar in feite ook (door meester Boes en Juf Lambers) alles mogelijk was. Ik herinner nog paar keer kamperen ipv. standaard schoolreisje, floralia, schaken op de vrijdagmiddag i.p.v. handenarbeid enz. Ondanks dat ik in de 5de en 6de klas alleen in de klas zat, omdat mijn medeleerling Albert Scheper verhuisde, altijd prima naar mijn zin gehad!

  Openbare Lagere School Midl..., 1967

  Gezien het regime (oa.

  Gezien het regime (oa. Hr. Ten Cate) werd deze school de "SS-MTS" genoemd en ik herinner mij nog de "heftige" gevolgen van een schooltripje naar Parijs in het laatste jaar. Aantal leerlingen hielden zich niet zo aan de tijdafspraken en kwamen dus veeeel te laat in het hotel. (Parijs is ook zoooo leuk!) Het gevolg bij terugkomst: meerdere klasgenoten kort voor het examen van school gestuurd, kort geding door een van hun bij de rechtbank aangespannen, een artikel hierover in De Telegraaf en als laatste twee docentenkampen tegenoverelkaar op school!! Voor de rest: super naar mijn zin gehad en erg leuke opleiding.

  Sibrandus Stratingh MTS, 1976