leontine kunst

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van leontine kunst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  leontine kunst heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel weinig herinneringen.

  Heel weinig herinneringen.Het meisje Ilona staat mij nog bij,daar speelde ik wel eens mee,en ik herinner mij een jongen die een been prothese had,maar of dit nu werkelijkheid is of mijn beleving van toen?

  Sint Janneke, 1966

  Ik herinner mij nog veel namen en kleine gebeurtenissen.

  Ik herinner mij nog veel namen en kleine gebeurtenissen.bv een jongen die een kraai mee naar school nam (vloog met hem mee)en die bleef op het dak van de school zitten.Er was een jongen ERIC? die een kar had met een geit ervoor en daar mee uit rijden ging.Het huis op de hoek bij het schoolplein waar een beetje exentrieke man woonde met honden en we ondanks verbod van de school de tuin in gingen om naar binnen te gluren. Ik speelde met Ellen de Groot,Carla Blankenzee,Carola Rigter,Anette Sulman,Marja de wolf,Yvonne de Bruin,Sylvia de Groot, en niet te vergeten Monique die "bergen" met snoep hadden thuis ivm werk van haar vader etc etc.Van een aantal klasgenootjes heb ik nog versjes in mijn poezie album staan,evenals van juf Linnemans,juf Marijke,juf A v Zijl,juf van der Lugt,juf van de Ploeg al heb ik geen herinneringen meer van de docenten.Wel van de meneer Overman(zie foto)ik herinner mij hem als een vriendelijke geduldige man. Evert jan Peters ben ik verliefd op geweest,ik denk niet dat hij dat ooit heeft geweten:)ik was best wel verlegen vroeger.

  Mon. Bekkersschool, 1968

  ?