Ontdek PLUS

Leonie Ruiter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Leonie Ruiter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leonie Ruiter heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb jarenlang ingeschreven gestaan en ben dan toch dit jaar afgestudeerd vanuit Qatar! Geen idee wie ik ben? Kijk dan op freewebs en dan een punt en dan de c en dan een o en dan een m en dan een schuine streep en dan leopaulenthomas2 en dan weer een s

  Ik heb jarenlang ingeschreven gestaan en ben dan toch dit jaar afgestudeerd vanuit Qatar! Geen idee wie ik ben? Kijk dan op freewebs en dan een punt en dan de c en dan een o en dan een m en dan een schuine streep en dan leopaulenthomas2 en dan weer een schuine streep! Ik mis de Take 5...!

  Maastricht University (vana..., 1995

  Och dat gezellige schooltje op loopafstand.

  Och dat gezellige schooltje op loopafstand. Meester Kruijer was mijn idool..helaas is hij kortgeleden overleden..ik zal hem nooit vergeten. Juf Berghuis herinner ik me en die gestoorde gymleraar die je gewoon een schop gaf als je niet hard wegrende omdat je een bepaalde oefening niet durfde te doen of aarzelde! Heel enge man. Het weekje Texel in de 6e was toch wel de topper..en maar zingen Tante Hennie is een heks...die arme vrouw..

  Ruischerbrugschool, 1982

  T gymnasium.

  T gymnasium.....ik herinner me Meneer de Haan waar ik altijd terecht kon, Schepers met z'n groene deuren waar ik niets van begreep, zijn swingende pas en zijn eeuwig optimisme, en natuurlijk Carla Prop die mij krijsend achtervolgde "waarom ik Scheikunde had laten vallen! Ik was een beta!" Ook de beruchte luistertest zal ik nooit vergeten. had ze zelf 100 kwetterende vogels in t bos opgenomen en wij moesten dan onderscheiden welk geluid bij welke vogel hoorde hahahaha! die vrouw had wel humor..

  Praedinius, 1988