Ontdek PLUS

Leon van Schie

Kent 14 personen

Single , 3 kinderen
Woont in Oldenzaal

  Bekijk het volledige profiel van Leon van Schie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Leon van Schie heeft 12 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  pianospel juffr v.

  pianospel juffr v.d. Plas bij gymnastiek: Turkse Mars van Mozart, zo bleek mij veel later.

  St. Theresia Kleuterschool, 1946

  Ik heb er door verhuizing alleen maar de eerste3 jr (-1951) op gezeten maar "hoor" dus bij het eindjaar 1954; herinneringen: Löbker (sloeg op vingers met aanwijsstok), Lassooy (verloofd ? met een akela van de welpen) en Vink.

  Ik heb er door verhuizing alleen maar de eerste3 jr (-1951) op gezeten maar "hoor" dus bij het eindjaar 1954; herinneringen: Löbker (sloeg op vingers met aanwijsstok), Lassooy (verloofd ? met een akela van de welpen) en Vink. Van mijn klasgenoten bij Lassoy: Tonny Oerlemans, Tonny Poldner, Theo Blom, Hans van Haaren, Jan van Dijk (goeie voetballer), Rudy Michels. Aan Gerard Reintjes bewaar ik nog lijfelijk een herinnering: een litteken onder het oog omdat hij mij spelenderwijs tegen de Theresia aan duwde. Een zeer lieftallige juf die kort in de eerste klas lesgaf (naam ?)bracht me naar de dokter voor hechtingen.

  Carolus Borromeusschool, 1948

  Ik hoor eigenlijk bij de "lichting"1954-1960/61 maar ik ben al spoedig verhuisd naar r'dam, kwam uit zundert: broers Koch, Janus Raymaekers uit Rijsbergen (zoon burgemeester) , Antoon v Os.

  Ik hoor eigenlijk bij de "lichting"1954-1960/61 maar ik ben al spoedig verhuisd naar r'dam, kwam uit zundert: broers Koch, Janus Raymaekers uit Rijsbergen (zoon burgemeester) , Antoon v Os. leraren: Peukie(Brok), Akveld, den Bebber, Pouleyn.

  Onze Lieve Vrouwe Lyceum, 1954