Ontdek PLUS

Lee Etheredge (Seerden)

Kent 12 personen

In een relatie , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lee Etheredge (Seerden) en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lee Etheredge (Seerden) heeft 9 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de kleuterschool aan de Arnhemsebovenweg ging ik naar de Xaverius school aan het Jagerspad.

  Na de kleuterschool aan de Arnhemsebovenweg ging ik naar de Xaverius school aan het Jagerspad. Ik bewaar leuke herinneringen aan deze tijd. Vooral de lessen van de aardige zusters, de kleine tafeltjes waaraan we zaten, het leren lezen en schrijven met inktpen, vloeipapier. Gelukkig kregen we snel een echte balpen (dat was een waar feest, geen geknoei meer). En natuurlijk het spelen op het schoolplein in de pauzes waren erg leuk. Ook de gymlessen waren erg leuk en kon je je goed uitleven. De grote zaal achterin met het grote podium waar klassen feesten en voorstellingen werden gehouden staat me ook nog bij.

  Xaverius school, 1965

  Zie Xavirius school.

  Zie Xavirius school

  Petrus school, 1965

  Na de brugklas de Breul in Zeist ben ik naar de Coolsma school in Driebergen gegaan.

  Na de brugklas de Breul in Zeist ben ik naar de Coolsma school in Driebergen gegaan. In vergelijking met de Breul en kleinere, meer persoonlijke school, een leuke school en een periode waar ik met plezier op terug kijk. Het laatste jaar met de opgevoerde bromfiets naar school ben ik ook niet vergeten. Leraren die ik me nog kan herinneren: aardige leraar Duits (ben helaas zijn naam vergeten) van Ankeren, van Someren en Weeda voor gym. Als afsluiting van het schooljaar met de bus naar Londen met de hele 4e klas, was een leuke ervaring. Goh, wat vliegt de tijd als ik alle foto's weer bekijk. Ik hoop ooit ook wat van mijn oud klasgenootjes te lezen of horen.

  Coolsma, 1976