Ontdek PLUS

Laurien Grootendorst

Kent 8 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Laurien Grootendorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Laurien Grootendorst heeft 9 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 2,5 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 2,5 jaar op deze school gezeten. Dacht dat lesgeven mijn roeping was maar het eerste jaar merkte de logopedielerares (een kreng overigens) al fijntjes op: "Volgens mij hou jij helemaal niet van kinderen ...". De praktijk lag me niet, maar ik heb op de PA wel voor het eerst van mijn leven iets van natuurkunde begrepen (ontzettend leuke leraar, soort Catweazle). Maar geen diploma, dus.

  Rijks Pedagogische Academie, 1975

  Juffrouw Klokke met de natte onderlip en de zoute griotten die een bevoorrechte af en toe voor haar mocht kopen.

  Juffrouw Klokke met de natte onderlip en de zoute griotten die een bevoorrechte af en toe voor haar mocht kopen. Juffrouw van Lingen met de enorme boezem die ze ondersteunde met haar arm en de zenuwachtige geluidjes (iets met een t en een s) als het druk werd. Meester Osinga die een beetje klef over je arm streek af en toe. Meester Heins, het stuk van de school, die een bekende van de familie van Miepie was. Een twee drie vier vijf zes zeven bij het monument met de treurwilgen en de ronde gaten. Vechten met het duitse meisje dat er later in de vijfde of zesde bijkwam, en die ik heel origineel voor "mof" uitschold. Mijn beste vriendin Margriet die naar Nijmegen verhuisde. Ik weet nog zo veel ... jammer dat ik geen foto's meer heb (behalve nu die van Liesbeth - bedankt!).

  Prins Bernhardschool, 1961

  Ik vond het een leuke school op een fijne plek (midden in de stad).

  Ik vond het een leuke school op een fijne plek (midden in de stad). Leuke herinnering: tussen de middag biljarten in Marktzicht op de Breedstraat en dan teut naar de les Spaans gaan. Mijn liefste lerar(ess)en waren de heer Volmuller (geschiedenis) en mevrouw Tunissen (engels).

  Thorbecke Lyceum, 1967