Ontdek PLUS

Laurens Kalhorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Laurens Kalhorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Laurens Kalhorn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Naar de tijd vordert, vergeet je de slechte herinneringen en onthoudt je de goede.

  Naar de tijd vordert, vergeet je de slechte herinneringen en onthoudt je de goede. Weinig herinneringen dus aan de montessori. Altijd maar dat gepest worden. Maar de herinneringen die bleven zijn de raad van 11, Apenkooi, de eeuwige ruzies met Eddie en de tekeningen van Gybels maar ook zijn klas waarvan de verhouding jongens-meisjes ongeveer 1 op 10 was. De jongens hadden het dus moeilijk met het spel 'De Jongens - De Meisjes'!

  Montessori, 1986

  Wie kan er nu veel herinneringen hebben aan deze leerfabriek! Gelukkig was deze leerfabriek er anders had ik nooit mijn VWO gehaald.

  Wie kan er nu veel herinneringen hebben aan deze leerfabriek! Gelukkig was deze leerfabriek er anders had ik nooit mijn VWO gehaald. De mooiste herinneringen gaan toch wel terug aan het Geschiedenisreisje naar Verdun. Hugo (leraar geschiedenis) had zijn huisje aldaar ter beschikking gesteld. Waar zijn trouwens toch al die spullen die we daar in het bos hebben gevonden? Andere herinnering: Door afwezigheid van een practicumlokaal moest onze Biologie-practicum-SO worden afgenomen in Arnhem. Wat een lange reis voor één test. Verder ging het wel goed met Scheikunde. Zo goed zelfs dat ik enkele malen de rest van de klas moest onderwijzen. Naast het halen van je diploma heeft het Luzac nog een voordeel: De lange vakantie erna!

  Luzac College, 1995

  Een hele leuke tijd gehad met het heroprichten van de Springplank: Althans wij noemde hem de Sprong/The Jump.

  Een hele leuke tijd gehad met het heroprichten van de Springplank: Althans wij noemde hem de Sprong/The Jump. Daarnaast hele goede herinneringen gehad aan alle pauzes en spijbeluren onder de trap op het binnenplein. De Groot (geschiedenis) was toch mijn favoriete leraar. Altijd de eerste les op een dag een stelling (zijn vervanging van de vroegere gewoonte om te bidden voordat de school begint). Wel mijn HAVO gehaald maar voor het VWO-examen moest ik toch wel naar het Luzac. Leuk was ook de reis naar Bath om te hockeyen voor het F.I.S.E.C. en het meedoen aan het Europees Jeugdparlement (EJP) in Den Haag.

  Jeanne d Arc College SGM, 1990