Ontdek PLUS

Laila Brouwers

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Laila Brouwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Laila Brouwers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tot de derde klas heb ik hierop gezeten,daarna naar Nieuwenrooy.

  Tot de derde klas heb ik hierop gezeten,daarna naar Nieuwenrooy. In de kleuterklas had ik juffrouw Wil,ze ging trouwen en dus weg,wat vond ik dat toen erg.Mijn broer Hicham bleef in de eerste klas zitten,dus kwamen wij samen in 1 klas terecht!!Bij juffrouw Molenaar,ik speelde veel met Diana,Monique,Jesse en Earthy zij is een aantal jaartjes daarna verongelukt,mijn lieve vriendinnetje..

  De Fontein, 1977

  Een pluim voor meneer Wil (van Nieuwburg)echt een toffe peer,die me goed geholpen heeft,Laila wist wat ze wou,alles is goedgekomen!! Thanks!! Een gruweltjes hekel had ik aan juffrouw Tillie,toen kreeg ik haar ook nog eens twee jaar achtermekaar:in de vi

  Een pluim voor meneer Wil (van Nieuwburg)echt een toffe peer,die me goed geholpen heeft,Laila wist wat ze wou,alles is goedgekomen!! Thanks!! Een gruweltjes hekel had ik aan juffrouw Tillie,toen kreeg ik haar ook nog eens twee jaar achtermekaar:in de vierde en de vijfde.....Dat tweede jaar werden we wel maatjes.Haar verhalen over Amerika hebben veel indruk op me gemaakt:Florida is amazing!!Ben daar mooi getrouwd!!

  Nieuwenrooy, 1980