Kurt Kuhne

Kent 12 personen

Getrouwd
Woont in Venlo

  Bekijk het volledige profiel van Kurt Kuhne en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kurt Kuhne heeft 5 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier maar 1 jaar op gezeten.

  Ik heb hier maar 1 jaar op gezeten. Ik wilde richting Kok-Kelner en dat was op deze school niet mogelijk. In het begin van het 2de schooljaar ben ik naar de ATS in Haarlem gegaan waar het vak Kok-Kelner wel gegeven werd.

  R.K. LTS St. Willibrord (nu..., 1971

  Mijn lerares was juffrouw Guus.

  Mijn lerares was juffrouw Guus. Ik kan mij weinig meer van deze school herinneren, maar ik denk wel dat ik 'n leuke tijd heb gehad. Ik denk dat mijn ouders het 'n uitkomst vonden, ik was niet de makkelijkste thuis, liep vaak weg of ging met de stadsbus mee naar het station. Daarom was het voor mijn ouders echt 'n uitkomst.

  Chr. Kleuterschool, 1962

  Ik heb hier 'n gouden tijd gehad.

  Ik heb hier 'n gouden tijd gehad. Ik moest wel elke dag met de trein van Alkmaar naar Bloemendaal/Haarlem reizen, maar dat was goed te doen. Ik heb goede herrineringen aan Dhr. Zuidweg en Dhr. Verbeek. (met z'n Sachs GT) In de zomer met veel te veel leerlingen achter in 'n Volkswagen Kever naar Zandvoort, flipperen bij cafe oranjeboom in de buurt van de school. Ik hoop mijn klasgenoten en de leraren nog 'n keer te ontmoeten.

  Algemene Technische School ..., 1972