Ontdek PLUS

Koos Jakobs

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Koos Jakobs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Koos Jakobs heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Houten school naast de Paulus kerk, veel water in de omgeving.

  Houten school naast de Paulus kerk, veel water in de omgeving. Lekker ijs schotjes lopem, door het ijs zakken etc. Had het al heel jong niet zo met dat katholieke. Past Molenaar heeft mij diverse keren geprobeerd te bekeren. Maar toen ik aangaf naar de openbare Zonnebloem mulo te gaan heeft hij mij opgegeven. Bolmers met zijn losse handen, wat heb ik veel draaien om mijn oren gehad van die man. Veel van de genoemde namen herken ik wel, Rob Lohle werkte bij het zelfde bedrijf als ik. Verder ben ik eigenlijk niemand meer tegen gegkomen.

  Sint Jozefschool, 1958

  Van het leren bakte ik niet veel, heel veel strafwerk gehad, van school gestuurd (door Verdier) mocht pas terug als het strafwerk af was.

  Van het leren bakte ik niet veel, heel veel strafwerk gehad, van school gestuurd (door Verdier) mocht pas terug als het strafwerk af was. Alles bij elkaar toch geen slechte tijd gehad. Leraren die ik herinner Verdier, van der Zee, Wessels en de vioolspeler Mourik. Trok veel op met Bruno van Ek, Harry Booma, Hans Maks en Pim, Istwan Tan. En natuurlijk met Edith en Annemiek

  Zonnebloem MULO, 1965

  Vreselijke overgang van de Mulo naar dit instituut.

  Vreselijke overgang van de Mulo naar dit instituut. Alleen maar jongens wat een ramp .Eerste jaar over gedaan, maar daar herinner ik mij juist het meest van. Joop Holsteijn, Leo Koppen Rob Surie Peter Keuskamp.Als protest tegen deze school hadden we de MTS blues band opgericht, waar MTS voor Most Terrible Sound stond. Hebben zelfs nog een keer in het Kurhaus gestaan, wie heeft er misschien nog foto's van ?

  Haagland Techniek (MTS/UTS ..., 1969