Ontdek PLUS

Klaas-Jan Gräfe

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Klaas-Jan Gräfe en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Klaas-Jan Gräfe heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben altijd met veel plezier naar De Wegwijzer gegaan.

  Ik ben altijd met veel plezier naar De Wegwijzer gegaan. Ik heb in 6 jaar les gehad van maar twee 'juffrouws': juf Ost en juf Knook. Het was een geweldige tijd! Vooral de musicals in de 5e en 6e klas.......

  De Wegwijzer, 1979

  Toen ik op deze basisschool zat, heette hij nog gewoon De Wegwijzer.

  Toen ik op deze basisschool zat, heette hij nog gewoon De Wegwijzer. Ik heb in 6 jaar les gehad van maar twee 'juffrouws': juf Ost en juf Knook. Het was een geweldige tijd! Vooral de musicals in de 5e en 6e klas.......

  Tamarinde, 1979

  Vooral de tijd in Tilburg was legendarisch! PC's verplaatsen als het goed had geregend.

  Vooral de tijd in Tilburg was legendarisch! PC's verplaatsen als het goed had geregend. En natuurlijk de fantastische borrels. Altijd weer feest! Ons 4e-jaars feest is wat mij betreft een beetje uit de hand gelopen. Ik speelde Obelix, maar de mensen die mij na het feest in de hal hebben zien liggen, weten dat er weinig meer van over was :)

  Nationale Hogeschool voor T..., 1991